Humble Harry – “Nesse” #17

0
77

Ni har väl inte glömt Camilla Eriksson aka Rosenkvitten? Trodde inte det heller. Idag är det nämligen dags att presentera hennes gube. Anders Nesse Nilsson är en av dom som valt att göra det extra svårt för sig, men inte desto mindre beundransvärt.

Eftersom han för stunden inte har någon passande hoj i ordning för ändamålet har han valt att låna “Rosenkvittens” KawaHonda 500 -72. En redig långgaffel på småländska, som för övrigt är inköpt på platsen för tävlingen vid ett av Hot Rats swapmeet.

Om man frågar Nesse om hur han är som person, lyder svaret: – Tyst timid och tillbakadragen yngling i sina bästa år. Skulle aldrig komma på iden att gasa tills det rasar, för det är ju en dag imorgon också.

Vi som åtminstone känner till Nesse litegrann, vet ju att det är på pricken rätt beskrivning och att alla historier om kraschade cyklar en och annan Volvo i unga dagar bara är en myt som fått fäste.

Trots lång gaffel är vi tämligen säkra på att Nesses horn kommer bli enorma när det väl brinner till så likt hans dito är det nog ögon i nacken som gäller för den som törs passera. Nesse är medlem i Mothers Freaks och kör precis som Camilla för Team Torkelsly Racing. Nesse har startnummer 17.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.