The rest of the bunch

0
251

Så här i dom sista självande minuterna innan det är rejsstart presenterar vi för er redan bekanta ansikten, ett gäng med förare som gjorde sin debut på rundbana under fjolåret.

#14 Patrik Pettersson årets kanske mest dedikerade förare, har efter Trotteln i fjol blivit fast i grusbaneträsket, en av de hetaste kanditaerna till peoples choice i fjol, i år är han tillbaka, lite snabbare, lite säkrare med sina fina racepanna.

#16 Magnus Karlsson är tillbaka, med sin strut, inte med i toppfajterna men konstant bra tider och en av tävlingens bästa medtävlare.

#17 Anders Nesse Nilsson Kanske en av fjolårets mest imponerande bedrifter, med långgaffel tog han sig hela vägen till final. I år blir det andra bullar, när han rullar fram till startlinjen på en aluminiumhoj.

#19 Robert Lindberg har bytt hoj, kasserat såväl framskärm som bakskärm eftersom vi tror att han sponsras av via tvättmedel.

#20 Henrik Nojje Neuhaus har lämnat sin Lemon Rocket, för en riktigt vass Sporre, med ny koppling, taggad till tänderna är han tillbaka men i samma team Lemon Rocket Racing.

#22 Gasen Mats Johansson fjolårets snabbast tid, en dom mest gasglada förarna av alla är det ett kärt återseende för såväl publik som medtävlare.

#27 Jimmy Oskarsson är även han en förare som bytt hoj och i år blir det åka av, vi har sett honom öva och det går fort med den nya sporren.

#36 Stewe Wilhelmsson imponerade hårt ifjol med en fullkittad Silverwinge, i år är han tillbaka publikens och finalens vinnare.

#53 Conny Ivarsson En av två arrangörer har bytt ut knölen och landar i år på en Triumph, om han kommer satsa lika hårt som ifjol återstår att se, depåtelegrafen informerar om en veckas ryggskott vilket eventuellt kan påverka höjden på hornen.

567 Miss Monkey själv har även hon gått över till den mörka sidan och sparat pannan för söndagsturer till förmån för en liten Trajja det filats på hele vintern.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.