Hittills har det varit en fullpackad säsong, med mer att åka på, delta och besöka än någonsin tidigare. Suget på träffar, rejs och swap efter coronaåren har märkts tydligt och än är säsongen långt ifrån slut. Redan imorgon startar det gigantiska beachrejset på den vackra stranden i Rømø Danmark och på lördag är det den första flat track-tävling i historien i Norge och Vinsvollbanan i Hokksund Drammen.

Kommande helg är det också krockar eller lyxproblem som vi ser det, när Blotsvens kör Strängnäs Bike show i Ugglans Park och tidningen själva drar rullen i bott i den andra upplagan av flat tracktävlingen Monkey Race Days i Vetlanda.

Bara någon vecka senare är det efter ett långt uppehåll äntligen dags för Motorcycle Inferno som kanske samlar landets fränaste choppers i en helt grym miljö på Laxholmen. Eventet är ett samarbete i Kustom Kulturens anda mellan Järngrisen och Sundbäcken.

24 september, tror vi, blir det höstens första riktiga swap hos Jokers i Tidavad och helgen därpå kör Miners Mc Swap med after swap i Fagersta enligt infon kan du redan boka bord hos ante@miners.se alternativt på telefon till Ante – 076-107 79 20 eller Jocke Sund på 072-724 66 88.

Så har du inte fullt i kalendern är det dags att fylla upp den, fler events hittar du under fliken Whats Up

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.